Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

TUSKON'DAN ODAMIZA ZİYARET

  • 10.11.2014
  • hopatso

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Işık Nalbant ve TUSKON İş Kadınları Koordinatörü Gülçin Köse’nin Hopa Kadın Girişimciler Derneğinin ziyareti üzerine gerçekleştirdikleri HOPA ziyaretinde HOPA TSO’nı da ziyaret etti. Oda meclisimiz tarafından karşılanan heyete Hopa Sanayici ve İşadamları Derneği (HOSİAD) başkanı Sinan ALTUNSOY ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 


08.11.2014 tarihinde davet üzerine ilçemizi ziyaret eden TUSKON Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Işık Nalbant yaptığı konuşmada TOSKON’un 55 bin üyesiyle en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgularken özellikle Afrika kıtasının kendileri için son derece önemli olduğunu dile getirdi. NALBANT, Neden Afrika? Sorusuna ise ‘bize çok güveniyor ve bizi çok seviyorlar. Afrika hem insani hem de ekonomik anlamda bizler için büyük önem taşır  ve iş kadınlarıyla buraya ziyaretler gerçekleştiriyoruz ve sürekli iş yapıyoruz’ dedi.

Söz alan TUSKON İş Kadınları Koordinatörü Gülçin KÖSE, iş kadınları masası olarak Anadolu kadınlarının öncelikli hedefleri olduğunu dile getirirken, TUSKON olarak Anadolu iş kadınlarına vizyon kazandırmak ve onları ekonomik hayatta görünür kılmak temel hedefimizdir şeklinde konuştu.  

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Hopa Kadın Girişimciler Derneği başkanı Türkan ALTUNSOY bu ziyaretin önemine dikkat çekerken iş seyahatlerinin kadınlar olarak ufkumuzun genişlemesine vesile olacaktır dedi.

Daha sonra HOPA TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Osman AKYÜREK söz alarak bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. HOPA hakkında bilgiler veren AKYÜREK, ticaret ve turizmle ilgili gelinen noktayı özetlerken geleceğe dönük planlar hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Kadınların iş hayatında daha fazla görünür olmaları ve daha önemli roller üstlenmesinin son derece önemli olduğunu vurgulayan AKYÜREK, kadınların her zaman yanında olacaklarını dile getirdi.

Ziyaret anısına hediye sunumunun gerçekleştirilmesinden sonra misafirlerimiz akşam yemeğinde ağırlandı.