YENİ VALİ SAYIN İNCE HOPA TSO TARAFINDAN ZİYARET EDİLİ

• 24.06.2016

Son Valiler Kararnamesi ile Artvin’e atanan ve kısa bir süre önce görevine başlayan Sayın Muhterem İNCE Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri tarafından makamında ziyaret edildi. Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zekeriya YALÇIN ve Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü AYDEMİR’ den oluşan ziyaret heyeti Vali tarafından makamında kabul edildi. Öncelikli olarak kabullerinden dolayı teşekkürlerini sunan Başkan AKYÜREK, Sayın Valiye yeni görev yerinde başarılar dileyerek hayırlı olmasını diledi. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak Valilik Makamının her daim hizmetinde olduklarının altını çizen AKYÜREK Artvin için hayırlı olacak her çalışmada üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.

Vali İNCE, ziyaretlerinden dolayı Hopa TSO heyetine teşekkürlerini sunarken duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Artvin İli için görevi boyunca büyük bir sorumluluk bilinci ve tüm çalışma arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışmalarını yürüteceğini ifade etti.

Görüşme esnasında Hopa TSO Başkanı AKYÜREK oda olarak yürütülen projelerden kısaca bahsetme fırsatı buldu. Yapılan sohbetin ardından Vali İnce misafirlerine teşekkür ederken ziyaret heyeti kendilerine tekrardan başarılar diledi ve görüşme sona erdi.

YENİ VALİ SAYIN İNCE HOPA TSO TARAFINDAN ZİYARET EDİLİ