Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

AYLIK OLAĞAN PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • 08.12.2016
  • hopatso

 Gündem maddelerine geçilmeden Oda Muhasebe Müdürü Handan ABANOZ’ un annesini kaybettiği bilgisi Genel Sekreter tarafından personele iletildi. Gün içerisinde Handan ABANOZ’A taziyeye gidileceği katılmak isteyen personelin öğle arasında odada bir araya gelerek topluca gidileceği bildirildi.

Daha sonra geçilen gündem maddeleri kapsamında çalışan memnuniyet anketlerinin sonuçları değerlendirildi. Memnuniyet oranlarına ilişkin rapor hazırlanarak Yönetim Kuruluna sunulmasına karar verildi.

  28 Kasım tarihinde yapılan Kalite Yönetim Sistemleri denetimleri hakkında personel bilgilendirildi. 5 adet minör hatanın tespit edildiği ve istenilen planlamanın KYT tarafından yapılarak TÜRK LOYDU na iletildiği ve nihai sonucun Denetçi Firmanın kurul toplantısında belli olacağı ve tarafımıza bildirileceği personelle paylaşıldı. Aylık olarak takibi yapılan geçiş belgelerine ilişkin personel tarafından sunulan veriler değerlendirildi. 08.12.2016 tarihine kadar 2016 yılı içerisinde 46.897 adet geçiş belgesi dağıtımın yapıldığı görüldü. Bu rakamın geçtiğimiz yıl aralık ayına kadar 55.396 olarak gerçekleştiği ve yaklaşık 9.000 belgenin daha az verildiği bunun ihracatımızdaki azalmadan kaynaklandığı tespiti yapıldı.  

AYLIK OLAĞAN PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AYLIK OLAĞAN PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ