CHP HOPA İLÇE YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 01.12.2017

Yapılan seçimlerin ardından oluşturulan CHP Hopa İlçe Teşkilatı odamızı ziyaret ederek Oda yöneticileri ile bir süre sohbet gerçekleştirdi. CHP HOPA İlçe Başkanı Adnan İSKENDER başkanlığında ziyaret gelen heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Meclis üyeleri karşıladılar.

Yaklaşık otuz dakika süren ziyarette Hopa için neler yapılabileceği hakkında fikir alış verişi gerçekleştirildi. Misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden AKYÜREK oda olarak gerçekleştirilen ve ya girişimleri başlatılan projeler hakkında bilgi verdi. İnönü Caddesinin kapalı çarşı projesi, sosyal projeler kapsamında başlatılan uyuşturucu ile mücadele ve benzeri çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı. Hopa TSO bünyesinde kurulan HOPAK hakkında dernek başkanı Gökhan BIYIKLI bilgi verdi.

İlçe Başkanı İSKENDER, yeni yapılanma ile ana muhalefet partisi olarak daha güçlü çalışılmalar yürüneceklerini söyleyerek 2019 seçimlerinde Belediye seçimlerinden başarı ile çıkarak ilçe için Oda ile işbirliği içerisinde çalışmalar yapmak istediklerini ifade etti.

İlçe Kaymakamını ile randevuları olan heyet Oda yönetimine kabullerimden dolayı teşekkür ederek odadan ayrıldılar.

CHP HOPA İLÇE YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ