ÜNYE TİCARET VE SANAYİ ODASI İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

• 16.12.2017

Daha önce odamız tarafından ziyaret edilen Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ilçemize gelerek Odamızı ziyaret etti.  Yönetim Kurulu Başkanı DURMUŞ ZOR, Başkan Yardımcısı Abdulkadir MUTLU, Kurul Üyesi Nurettin ÇOŞKUN ve Aziz SEZİK, Oda Genel Sekreteri Aydın EMEKCİ’ den oluşan ziyaret heyeti Hopa TSO tarafından hizmet binası girişinde karşılandı.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Başkan Yardımcısı Okan POYRAZ, Muhasip Üye Şükrü AYDEMİR, Kurul Üyesi Hasan DURMUŞ, Meclis Üyesi Bülent BAYRAK ve Metin KARAMAN ev sahibi olarak ziyaretçilerini karşıladı. Hizmet binasının katlarını, meclis toplantı salonunu ve Atatürk Konferans salonunu gezen Ünye heyeti hizmet binasını çok beğendiklerini ifade ederek prestij açısından son derece önemli bir kazanım olduğunu dile getirdi. Ünye Başkanı Durmuş ZOR oda ziyaret defterini imzaladı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen sohbette oda faaliyetleri ve ekonomi konuları görüşüldü. Ziyaret katılan HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin ÖZER limanda yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Ünye TSO ziyaretleri anısına ticaret odalarının genel olarak bilinenin aksine çok daha eski tarihte 1885 yılında Hopa TSO’ nun da aralarında bulunduğu ticaret odalarının Sultan ABDULHAMİD döneminde kurulmuş olduğunu gösteren belge niteliğindeki Dersaadet Tacirinin 1885 Gündemi adlı gazeteyi hediye etti.

Odaların gerçek tarihinin bilinmesi açısından son derece önemli bir belge olduğunu ifade eden AKYÜREK, başta Başkan Durmuş ZOR olmak üzere tüm ziyaretçilere teşekkürlerini sundu ve ziyaret sona erdi.

ÜNYE TİCARET VE SANAYİ ODASI İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU