MİLLİ EMLAK MÜDÜRÜ MUHARREM TURAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 24.04.2018

Artvin Milli Emlak Müdürü Muharrem TURAN ve Sarp Gümrük Saymanlık Müdürü Alpay ATASOY Odamıza ziyaret gerçekleştirdiler. Hopa TSO Melis Başkanı Gökhan BIYIKLI, Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Üyesi Tayfun YAZICI ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan ARSLAN misafirlerini Yönetim Kurulu Başkanı makamında ağırladılar.

Artvin Milli Emlak Müdürü Muharrem TURAN Hopa TSO seçimlerindeki başarılarından ötürü Oda yöneticilerini tebrik ederek başarılarının devamını temenni etti.

Sarp Gümrük Saymanlık Müdürü Alpay ATASOY Hopa TSO seçimlerin güven tazelendiğini belirterek Hopa ya hayırlı ve uğurlu olmasını dile getirerek Meclis Üyelerini tebrik etti.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Yeni Göreve getirilen Artvin Milli Emlak Müdürü Muharrem TURAN’ a yeni görevinde başarılar diledi. Karşılıklı sohbetin ardından misafirler odadan ayrıldılar.

MİLLİ EMLAK MÜDÜRÜ MUHARREM TURAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ