SAADET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EKSİLMEZ HOPA TSO’YU ZİYARET ETTİ

• 25.03.2019

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Hopa Belediye Başkan adayı olan Server EKSİLMEZ çalışma ekibiyle birlikte Hopa TSO’yu ziyaret etti.

İlçe parti yöneticileri ve Başkan adayı EKSİLMEZ seçim çalışmaları hakkında ve seçim sonrası için plan ve projeleri hakkında bilgi verdi. Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK seçim çalışmalarında kendilerine başarılar dilerken adaylar için hazırlanmış olan Hopa TSO Hopa İlçe Değerlendirme Raporunu daha önce oda ziyareti gerçekleştiren adaylara oluğu gibi EKSİLMEZ’ e verdi.

Saadet Partisi Adayı yaptığı konuşmasında öncelikle Hopa TSO yöneticilerine kabullerinden dolayı teşekkür etti ve uzun yıllardır siyasette olduğunu, çalışmalarının iyi gittiğini söyleyerek başarı olmaları durumunda Oda ile birlikte ilçe için güzel şeyler yapacaklarını ifade etti.

SAADET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EKSİLMEZ HOPA TSO’YU ZİYARET ETTİ