HARE ASANSÖR BÜYÜME HIZIYLA TÜRKİYE’DE İLK 100 ŞİRKET ARASINA ADINI YAZDIRDI

• 13.05.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde gerçekleştirilen 5. dönem TOBB Türkiye 100 yarışmasına başvuran 500’den fazla şirketin 2015-2017 dönemindeki satış geliri artış hızına göre yapılan sıralamada en hızlı büyüyen 100 şirket arasına giren Odamız üyesi Hare Asansör İmalat İnşaat Elektronik İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. ödül almaya hak kazandırdı.

Gösterdiği büyük başarı ile ödül almaya hak kazanan Odamız Yönetim Kurulu Üyesi ve Artvin Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Hakan ARSLAN Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Milli Mücadele Hareketi başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 100. yılı münasebetiyle 19 Mayıs 2019 tarihinde Bakanlarımızın katılımıyla Samsun’da gerçekleştirilecek ‘Türkiye 100’ ödül törenine katılacak.

HARE ASANSÖR BÜYÜME HIZIYLA TÜRKİYE’DE İLK 100 ŞİRKET ARASINA ADINI YAZDIRDI