HOPA TSO KARDEŞ ODA ARDEŞEN TSO İLE BİRLİKTE DOKAP BAŞKANI GÜLTEKİN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

• 20.11.2020
Hopa TSO ve Ardeşen TSO 2014-2019 yılları arasında Ardeşen Belediye Başkanı olan ve Ekim 2020 tarih ve 31284 Resmî Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na atanan Hakan Gültekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Tektaş ve Meclis Üyesi Dursun Çepoğlu’ndan oluşan heyet DOKAP Başkanı Gültekin ile makamında bir araya gelerek yeni görevlerinde kendilerine başarılar dilediler.
Ziyarette Başkan Hakan Gültekin DOKAP çalışma alanları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Her iki Oda ve ilçeler için projelendirme ve yatırımlar hususunda neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişi gerçekleştirildi. Kendisi de Rizeli olan DOKAP Başkanı her iki ilçe için elinden gelen desteği sağlayacağı sözünü verdi. Hopa TSO Başkanı Akyürek ve Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu Gültekin’i ilçelerine davet etti.
Ziyaret anısına gerçekleştirilen plaket sunumu esnasında DOKAP Başkanı Hopa TSO plaketi üzerindeki coğrafi işaretli Hopa Laz Böreğini fark edince Ardeşen Belediye Başkanlığı dönemindeki Laz Böreği Coğrafi İşaret tescili sürecindeki tatlı rekabete değindi. Gülümseten diyalog sonrasında Hopa TSO Başkanı Akyürek konu hakkında ‘kardeş Ardeşen ile her platformda güzel anılarımızla bir araya geliyoruz’ değerlendirmesinde bulundu.
Daha sonra heyet DOKAP Başkanı Hakan Gültekin’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek ziyareti sonlandırdı.