Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

CHP HOPA İLÇE TEŞKİLATI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 29.06.2014
  • hopatso
   Görevine henüz başlamış olan CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Sayın Gökhan BIYIKLI, partinin ilçe yönetimi kadrosu ile odamızı ziyaret etti. Heyet, odamız Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, ve Meclis Başkanı Metin KARMAN önderliğindi tüm oda yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.
 
   Öncelikli olarak oluşturulan yeni yönetim kadrosu kendileri ve parti içindeki pozisyonları hakkında bilgi verdiler. HOPA TSO katılımcıları da kendilerini tanıtırken ziyaretçi heyete görevlerinde başarılar dilediler. Çiçeği burnunda Başkan Gökhan BIYIKLI hedeflerinin yeni oluşum ile temelleri sağlam bir yapı kurmak olduğunu aktardı. Daha sonra HOPA TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK odamız faaliyet ve gelecek planlarına değindi. Öncelikli olarak yeni hizmet binası hakkında bilgi veren Osman Akyürek sürecin planlar doğrultusunda ilerlediğini aktardı. Geleceğe yönelik projeler kapsamında ise İnönü Caddesinin kapalı çarşıya dönüştürülmesi ve Balıklı Şelalesi’nin turizme açılması hakkında bilgi veren Başkan, birlik ve beraberlik içinde kaçınılmaz olan değişimin şekillendiricileri arasında yer alma hedefine emin adımlarla gidileceğini ifade etti.
 
   Toplantıda bazı diğer konulara da değinildikten sonra, CHP İlçe Yönetimi’ne ziyaretlerinden dolayı duyulan memnuniyet aktarılarak görüşme sonlandırıldı.