Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO KASIM AYI MECLİSİ YAPILDI

  • 02.11.2017
  • hopatso

 Hopa TSO Meclisi Reşat AYDIN başkanlığında oluşan gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.                               

Oda İç Yönergesi 23. Madde gereği toplantıya katılım durumunun kayıt altına alınması, Aylık mizanın değerlendirilmesi, Türkiye-Azerbaycan KUKK Toplantısının değerlendirilmesi maddeleri görüşüldü.

Görüşmelerde ilk olarak gündemin birinci maddesine geçilerek toplantı katılım durumu değerlendirilerek toplantıya katılımın tam olduğu görüldü.

Gündemin ikinci maddesine geçilerek aylık mizan değerlendirildi. Hesapları inceleme komisyonu tarafından meclise bilgi verildi ve aylık mizan onaylandı. Komisyon Başkanı Gökhan BIYIKLI gelir gider durumu hakkında meclise sözlü rapor sundu.

Gündemin üçüncü maddesine geçilerek 25-27 Ekim tarihlerinde Bakü’de yapılan Türkiye-Azerbaycan KUKK Toplantısı hakkında oda meclis üyesi ve UND temsilcisi Alişan Ender TOPALOĞLU Meclisi bilgilendirerek alınan kararlar ve nakliye sektörüne ilişkin aktarılan sorun ve talepleri Meclis üyelerini bilgilendirdi.

 

MECLİS ÜYESİ METİN KARAMAN’IN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Hopa Ticaret ve sanayi Odasına uzun yıllar hizmet eden, 2013 yılında kazanılan seçimle birlikte Meclis Başkanlığı görevini üstlenen ve şu anda meclis üyesi olan METİN KARAMAN 70.ci yaşını meclis üyeleri ile kutladı. Meclis toplantısına denk gelmesi münasebeti ile sürpriz bir şekilde gerçekleştirilen kutlamada Meclis üyeleri ve oda personeli Karaman’ın yaş günü kutladı.

 

HOPA TSO KASIM AYI MECLİSİ YAPILDI
HOPA TSO KASIM AYI MECLİSİ YAPILDI
HOPA TSO KASIM AYI MECLİSİ YAPILDI
HOPA TSO KASIM AYI MECLİSİ YAPILDI