HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

• 26.04.2018

Eski Hopa Belediye Başkanı Mahir DUDAK, ANAP Eski İlçe Başkanı Nusret İSKENDER, Rehber Öğretmeni Rukiye TÜRKMEN ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin KARA Odamızı ziyaret ettiler. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan POYRAZ misafirleri Yönetim Kurulu Başkanlık Makamında ağırladılar.

Hopa Eski Belediye Başkanı Mahir DUDAK ve Eski ANAP ilçe Başkanı Nusret İSKENDER 1 Nisan da gerçekleştirilen Hopa TSO seçimlerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı AKYÜREK ve ekibini tebrik ederek Hopa’ya hayırlı olması temennisini dile getirdi.

Rehber Öğretmeni Rukiye TÜRKMEN ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin KARA Hopa TSO seçimlerindeki başarılarından ötürü AKYÜREK’ e görevlerinde başarılar diledi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Kısa süren sohbette Hopa’nın ekonomisi ve İlçemizin eğitim seviyesi üzerindeki sorunlar ele alındı.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR