HOPA TSO HUDUT KAPILARI TEMEL EĞİTİM KURSUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

• 15.03.2019

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası 25 Şubat 15 Mart tarihleri arasından Sarp Kara Hudut Kapısında görev yapan 145 personele verilen Hudut Kapıları Temel Eğitim Kursuna hizmet binasında bulunan dokuzuncu kattaki Atatürk Konferans Salonun kapılarını açtı.

Modernizasyon süreci tamamlanarak hizmete açılan Sarp Sınır Kapısında görev yapacak personele teknik konuların dışında sınırdan geçiş yapan Türk ve Yabancı vatandaşlara karşı tutum ve davranışlarını n nasıl olması gerektiği yönünde eğitim verildi.

Eğitimin son gününde Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Aydemir, Kurulu Üyeleri Muhammet Uzunkaya ve Hakan Arslan, Meclis Üyeleri Tolga Çakır ve Tayfun Yazıcı konferans salonunda kendilerini ziyaret etti. Oda adına Başkan Akyürek tüm eğitimci ve personele görevlerinde başarılar diledi.

Eğitimin sonunda Serkan Coşkun, Hasan Tahsin Kaya, Mustafa Kiraz, Gökhan Yılmaz ve Cenk Batur Güzel Başkan Akyürek’in odasında kendilerine gösterilen ev sahipliği için teşekkürlerini iletti.

HOPA TSO HUDUT KAPILARI TEMEL EĞİTİM KURSUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI