BAŞKAN AKYÜREK EKONOMİK İSTİKRAR KALKANI PAKETİ’Nİ DEĞERLENDİRDİ

• 20.03.2020

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (HTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’ni değerlendirdi.

Akyürek yaptığı değerlendirmede ‘ tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten (Kovid-19) dolayı hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hasta olan vatandaşlara şifalar dileyerek, vakanın bir an önce son bulması temennisinde bulundu. Alınan tedbirler sayesinde bu zor zamanlarda iş dünyasının bir nebze de olsa zorlu süreci atlatmalarına katkısı olacaktır’ dedi.

Odamız tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında iş camiyamızın talepleri tespit edilmiş olup TOBB iletilmiştir. Birliğimizin Bakanlıklar nezdinde yaptığı girişimler sonucunda önemli kararlar alınmış ve ugulamaya konulmuştur. Ekonomik istikrar kalkanı paketinde yer alan hususlar aşağıda belirtilmiştir. Bu alınan tadbirlerde yoğun emek harcayan ilgili Bakanlıklarımıza, Odalar ve Borsalar Birliği camiasına teşekkür ediyoruz.

BAŞKAN AKYÜREK EKONOMİK İSTİKRAR KALKANI PAKETİ’Nİ DEĞERLENDİRDİ