Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • 10.07.2020
  • hopatso

 

2020/6 Sıra Sayılı Konaklama Tesislerinde Kontrollü Normalleşme Süreci Genelgesi Değişikliği kapsamında 50 Oda ve üzeri kapasiteli otellere zorunlu hale getirilen Güvenli Turizm Sertifikası hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Hopa TSO ev sahipliğinde yapılan toplantıya Oda Başkanı Osman Akyürek, Sayman Üye ve Artvin Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Hakan Arslan,  kapasitesi 50 Odanın üzerinde olan Otel işletmelerinin yetkilileri ve Sertifikalandırmaya Yetkili Firmalar arasında yer alan Türkiye Standartları Enstitüsü Sistem Belgelendirme Grup Başkanlığı adına Grup Başkanı Sayın Mesut Duru video konferans yöntemiyle katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Güvenli Turizm Sertifikası hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirilirken TSE Grup Başkanı Duru sertifika almak isteyen otelcilere süreç hakkında açıklamalar yaparak belgelendirme denetimleri ve sonraki aşamaları anlattı.

Katılımcılar Belgelendirme Denetimleri aşamasında istenilenler, belge almama durumundaki ortaya çıkacak yasal süreçler ve denetleme sonrası rutinler hakkında sorular yönelterek detaylı bilgi elde etti.

Toplantı, Otellerin denetim öncesi hazırlıkların tamamlamasının ve başvuru sürecinin bu aşamadan sonra başlatılmasının yerinde olacağı hususunda fikir birliği sağlanmasının ardından sona erdi.

 

GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ