İŞBANKASI GEORGIA GENEL MÜDÜR YARDIMCISINDAN ODAMIZA ZİYARET

• 29.07.2020

2012 yılında Gürcistan Merkez Bankası (NBG) tarafından tescil edilerek Türkiye İş Bankası A.Ş. Batum Şubesi adıyla, yabancı bir bankanın şubesi olarak faaliyetine başlamış olan ve daha sonra Ağustos 2015’de, sermayesinin tamamı Türkiye İş Bankası A.Ş.’ye ait olan Isbank Georgia A.Ş. adıyla kurularak faaliyetlerine başlayan bankanın Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Hakan KURAL odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile görüştü.

Genel Müdür Yardımcısı Kural ve Bayraktar Firmasının genç ismi Ozan Bayraktar’ı makamında ağırlayan Başkan AKYÜREK gerçekleştirilen sohbette Gürcistan’daki yatırım ortamı, banka kredileri ve Pandemi dönemindeki ekonomik gelişmeler hakkında bilgi aldı. Sınır geçişleri ve dolayısıyla ticari ilişkilerde yaşanan olumsuz durumlar hakkında yapılan fikir alışverişinin ardından ziyaret sonlandırıldı.

İŞBANKASI GEORGIA GENEL MÜDÜR YARDIMCISINDAN ODAMIZA ZİYARET