AK PARTİ HOPA İLÇE BAŞKANI İSMAİL UZUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

• 13.10.2020

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri yapılan Olağan Genel kurulda Ak parti Hopa İlçe Başkanı seçilen İsmail Uzun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan Poyraz, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Arslan, Meclis Üyeleri Yener Balkaya ve Ertan Topaloğlu’ndan oluşan heyete ARİAD Başkanı Seçim Altınkaya da eşlik etti.

Hopa Ak Parti İlçe Başkanlığına seçilen İsmail Uzun'u Hopa Ticaret ve Sanayi Odası heyetini İlçe Başkanlığında ağırlarken ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek kendilerini misafir eden Başkan Uzun ve Parti Yöneticilerine teşekkür ederek görevleri boyunca kendilerine başarılar diledi.

AK PARTİ HOPA İLÇE BAŞKANI İSMAİL UZUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ