Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

AK PARTİ HOPA İLÇE BAŞKANLIĞI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 21.10.2020
  • hopatso

 

Yaklaşık 3 hafta önce gerçekleştirilen genel kurul sonrası ilçe başkanlığı görevini üstlenen İsmail UZUN daha önce kendisini makamda ziyaret eden Hopa TSO’ya iadeyi ziyarette bulundu. 

Bir önceki İlçe Başkanı İlyas Güven ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI ve bazı Oda Yöneticileri Meclis toplantı salonunda karşıladılar.

Misafirlerine hoş geldin diyen Başkan Akyürek çalışmalarında kendilerine başarılar dilerken, Hopa için birlikte mücadele etmenin altını çizdi. İlk olarak Hopa TSO olarak hizmet binasında ücretsiz olarak yerini tahsis etmeyi taahhüt ettikleri Çağrı Merkezi konusunda birlikte lobi çalışmalarının yürütülmesi ve Hopa’ya büyük bir istihdam sağlanmasına katkı verilmesi gerektiğini ifade etti.

Ak Parti Hopa İlçe Başkanı UZUN yaptığı değerlendirmeye ev sahipliğinden ötürü Oda yöneticilerine teşekkür ederek başlarken, birlik içerisinde ilçenin geleceğini inşa etmek istediklerini ifade etti ve Çağrı Merkezi hususumda not alarak gerekli yerlerle görüşeceğini söyledi.

Hopa TSO Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Meclis Üyesi Kemal Gazioğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Okan POYRAZ ve Eski İlçe Başkanı İlyas Güven söz alarak görüşlerini paylaştılar.

AK PARTİ HOPA İLÇE BAŞKANLIĞI ODAMIZI ZİYARET ETTİ
AK PARTİ HOPA İLÇE BAŞKANLIĞI ODAMIZI ZİYARET ETTİ
AK PARTİ HOPA İLÇE BAŞKANLIĞI ODAMIZI ZİYARET ETTİ