Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

GÜNDEM İNÖNÜ CADDESİ KAPALI ÇARŞI PROJESİ

  • 24.11.2020
  • hopatso
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası İnönü Caddesi Kapalı Çarşı Projesini yeniden gündeme alarak çalışmaları başlattı. Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi Odaya davet edilerek kendisine detaylı bilgi verildi.
Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ’nın yanı sıra 2015 yılında yapılan çalışma kapsamında projeyi çizen KTÜ Mimarlık Fakültesi Araştırma Görevlisi Yusuf Baş’ın da zoom programı üzerinden katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım toplantısında Belediye Başkanı Ekmekçi’ye proje ve detayları hakkında geniş bir sunum gerçekleştirildi.
Video ve slayt ortamında hazırlanan sunumun ardından teknik detaylar hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirilirken Başkan Ekmekçi binalar arasında yapılacak bu proje ile ilgili kar yağışı, yağmur suları, yangın, havalandırma ve üst katlardan atılabilecek çöplerle iliği çözümler hakkında bilgi aldı.
Belediye Başkanı Ekmekçi toplantının kapanış bölümünde yaptığı değerlendirmede projenin Hopa’ya çok faydalı olacağını ve esnafımıza önemli katkıları olacağı görüşünü paylaştı. Proje kapsamında altyapı konusunda desteklerini sunacaklarını ve Ocak ayında yapılacak Belediye Meclisi toplantısında konun gündeme getirileceğini ifade etti.
Toplantıya ev sahipliği yapan Akyürek ve Bıyıklı Belediye Başkanına katılımlarından dolayı teşekkür ederek birlikte hayata geçirilecek bu projenin ilçe için çok önemli bir çalışma olacağını ifade ettiler.
GÜNDEM İNÖNÜ CADDESİ KAPALI ÇARŞI PROJESİ
GÜNDEM İNÖNÜ CADDESİ KAPALI ÇARŞI PROJESİ
GÜNDEM İNÖNÜ CADDESİ KAPALI ÇARŞI PROJESİ
GÜNDEM İNÖNÜ CADDESİ KAPALI ÇARŞI PROJESİ