Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

BASIN İLAN KURUMU TRABZON BÖLGE MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 30.11.2020
  • hopatso
Basın ilan kurumu Trabzon bölge müdürü Ali Nuhoğlu odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ve Oda Meclis Üyesi aynı zamanda Gazeteci İsmet Başar ile bir araya geldi.
BİK bölge müdürü Nuhoğlu ziyarette şunları söyledi. Basın İlan Kurumu olarak ülke genelinde 81 ile hizmet veriyoruz, kurum bünyesine yeni geçen Artvin ve Rize illerinin yanı sıra Gümüşhane ve Bayburt ile birlikte Trabzon ilinden 5 ilimize hizmet vereceğiz. Artvin 1 Kasım tarihinde bizim görev alanımıza katılmış oldu. İl merkezindeki ve diğer ilçelerdeki gazetelerin tamamını ziyaret edeceğiz. Ancak bu ziyaretimiz esnasında bazı kurumları da ziyaret etmemiz söz konusu Hopa Artvin'in en büyük ilçesi Hopa TSO' da bölgenin büyük bir odası. Bu nedenle sizleri ziyaret ettik. Artvin ilindeki 14 gazetenin 7'sinin sorumlusu olan İsmet Başar ile birlikte, aynı zamanda kendisi sizin odanızın da meclis üyesi olması hasebiyle burada bulunuyor. Basın İlan Kurumu kamu kuruluşlarının ve Kamu hizmeti yapan Tüzel kuruluşların ilan ve reklamları, kurumun şartlarını yerine getiren gazetelere verilmesi için aracılık hizmeti yaparız. Tüm gazetelere eşit hizmet sunarız. BİK, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına bağlıdır. Bu nedenle sizin nezdinizde Artvin ve ilçelerindeki kamu kurum ve kuruluşlar Belediyeler, Oda ve Borsalar Kooperatifler ve hatta tüzüklerinde yer alan Anonim Şirketler bile ilan ve reklamlarını Basın İlan Kurumu vasıtasıyla yayınlatmak durumundadırlar. Hopa'da iki gazete var, ilan ve resmi reklam yayınlama hakkı olan, Artvin Gazetesi ve Doğu Haber Gazetesidir. Kemalpaşa'da ise bir gazete var, o da Artvin Özgür Kemalpaşa Gazetesidir' dedi.
Nuhoğlu ayrıca Hopa Ticaret ve Sanayi Odasının etkin bir oda olduğunu bildiklerini dile getirerek Yönetim Kurulu ve Meclis başkanına ayrı ayrı teşekkür etti.
Ziyarette kısa bir değerlendirme yapan Oda Başkanı Osman Akyürek ise konuşmasında şunları söyledi. 'Sanırım daha önce sizin bu görevinizi Artvin'de Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü yerine getirmeye çalışıyordu. 1 Kasım itibarıyla da Basın İlan Kurumu olarak siz o görevi devralmışsınız. Bu söyledikleriniz karşısında artık bizler ilan ve reklam verirken size sormadan bir şey yapamayacağız, eğer doğru anlamışsam, sizden bir talebim olacak. Bu durumu konu alan bir yazı odamıza göndermeniz durumunda, bizde bu taleplerinizi karşılamak için gerekeni yapacağız. Ayrıca bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum' diyen, Akyürek 'İsmet Başar hem ilimizin en çok gazete sahibi olan kişisi, hem de odamızın yönetiminde yer alan arkadaşımız, zaman zaman kendi medya tecrübesinden bizde yararlanıyoruz, çalışmalarınızda başarılar dileriz' dedi.
BASIN İLAN KURUMU TRABZON BÖLGE MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ