ARTVİN TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLARINDAN ORTAK ÇAĞRI

• 31.03.2021

Covid-19 Pandemisi nedeniyle yeniden kapatılması gündeme gelen hizmet sektörünün içinde bulunduğu duruma dikkat çeken Oda başkanları son dönemde hızla artış gören Covid vakalarında günah keçisinin kafe ve restoranlar gibi hizmet sektöründeki işletmelerin olmadığına dikkat çekti.

İl Odaları müşterek toplantısı için bir araya gelen Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK,  Artvin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin KURT, Borçka TSO Yönetim Kurulu Başkanı Eşref MERTTÜRK,  Arhavi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Atıf KESİM yaptıkları ortak değerlendirmede salgının yayılması ile ilgili yapılan imcelemelerde taziye ziyaretleri, ev ziyaretleri ve yoğun katılımlı etkinliklerin öne çıktığına dikkat çekerken, tedbir olarak hizmet sektörünün kapatılmasının günah keçisi durumuna düşüreceğini ifade etiler.

Oda Başkanları hizmet sektörünün içinden geçtiği zor süreci de değerlendirerek ekonomisi bozulan vatandaşın sağlığının da bozulduğuna dikkat çekti ve hizmet sektörünün %50 kapasite ile ticari faaliyetlerini sürdürülmesi gerektiğini dile getirdiler.

ARTVİN TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLARINDAN ORTAK ÇAĞRI