‘HOPA’NIN BELLEĞİ’ YAYINLANDI

• 21.09.2022
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından basımı gerçekleştirilen ‘Hopa’nın Belleği’ adlı kitap çalışması Hopa TSO ortaklarına takdim ediliyor.
Üyelerinin talebi üzerine verilen ‘Hopa’nın Belleği’ adlı kitap nezaket ziyaretinde bulunan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Karabacak Sigorta Temsilcisi Nejdet Karabacak’a Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek tarafından takdim edildi.
Başkan Akyürek yaptığı açıklamada;
‘Hopa’nın tarihi ve kültürel mirasını 2 senelik bir çalışmanın ürünü olan bu kaynakta birleştirmiş bulunuyoruz. Kitap çalışması sırasında veri temin eden bütün vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.’ dedi.
Karabacak Sigorta Temsilcisi Nejdet Karabacak yaptığı açıklamada;
‘ Hopa TSO’nun kültür ve sanat faaliyetlerine gösterdiği hassasiyet ve yaptığı çalışamlardan dolayı takdir ediyorum.Ortaya böyle bir eser çıkardıkları için başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum.’ifadelerini kullandı.
‘HOPA’NIN BELLEĞİ’ YAYINLANDI