CHP HOPA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UTKU CİHAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 18.01.2024

CHP Hopa Belediye Başkan Adayı Utku Cihan ve İlçe Yönetimi odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersan Gedik, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Karabulut, Kamil Limoncu, Melis Başkan Yardımcısı Bülent Akçiçek ve Meclis Üyesi Hasan Yılmaz ile bir araya geldi.

Başkan Demircioğlu oda olarak yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Planlı bir kentin güçlü bir ekonomik hayat için elzem olduğunu vurgulayarak birçok alanda çalışma yapılmasına ihtiyaç olduğunu ifade etti. Ardından Hopa ile ilgili çalışmalar ve öneriler konulu video sunumu gerçekleştirildi.

Başkan Adayı Cihan odanın önerileri ile ilgili notlar alırken talep edilen birçok projenin ilçe açısından son derece önemli tespitler içerdiğini ifade etti. Belediye başkanlığı yarışı hakkında da değerlendirmede bulunan Cihan tek bir proje ile değil Hopa'nın tüm kesimlerine temas edecek birçok projeyi hayata geçirmek istediklerini ve daha güçlü bir Hopa hayal ettiklerini dile getirdi.

CHP HOPA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UTKU CİHAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ