Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

2024 YILI MÜŞTEREK ODA TOPLANTISI ARTVİN TSO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI

  • 24.01.2024
  • hopatso

Artvin İli Müşterek Oda Toplantısı 23 Ocak Salı günü saat 11.00’de Artvin Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantıya; Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Demircioğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim, Borçka Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eşref  Merttürk, oda meclis, yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterleri katıldı.

Müşterek Oda Toplantısı’nda açılış konuşmasını yapan Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, “Müşterek yaptığımız bu il toplantılarının Artvin ayağındayız. Artvin’de yaşamanın zorluğu olduğu gibi böyle güzel tarafları da var. En güzel tarafı da manzaranın öznesi baş aktörü hep Ata’mız. Ülkemizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e bakmayan alanı yok Artvin’in. Nerede oturursanız oturun objemiz o. Demek ki turizm alanında biraz daha atak yapmalıyız. Umarım toplantımız bütün toplantılar gibi onların önünün açılması, ilimizde değerli katmanlar yaratılması noktasında sonuca varır, önemli bir toplantı olur. şeklinde konuştu.

“Hepsini değerlendireceğiz”

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu burada yaptığı konuşmasında, “Müşterek toplantımızın 4’üncü ayağını merkezimizde yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalar var. Devam eden çalışmalar da var.  Yeni yıl itibariyle Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteklenme Programı çağrıya çıkmış olup üyelerimizle bilgilendirme toplantısı düzenledik. TIR Parkı ile ilgili dolgu alanı projemiz önemli aşama kaydettik süreci yakından takip ediyoruz. Ayrıca TOBB’un ilçemizde yaptığı okulun ihale aşaması gerçekleşmiş olup yer tespiti yapılmıştır. Sohbet içerisinde madde madde hepsini değerlendireceğiz.” dedi.

“Gelişme olup olmadığını değerlendireceğiz”

Borçka Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Merttürk, “Odalar arasında yapmış olduğumuz Artvin’deki müşterek toplantımız yılda dört sefer yapmak kaydı ile Artvin’deki hem ticari hem siyasi sorunlarımız ile ilgili alacak olduğumuz kararlar hayırlara vesile olur. Daha önce görüştüğümüz kararlarda da bir gelişme olup olmadığını değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Gündeme getireceğiz”

Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim, “En son Borçka’da yapmış olduğumuz toplantıda bazı gündem maddeleri vardı. Onları gündeme getireceğiz.” dedi.

Toplantının devamında gündem maddeleri başkan ve yönetim kurlu üyeleri tarafından görüşülerek karar bağlandı.

2024 YILI MÜŞTEREK ODA TOPLANTISI ARTVİN TSO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
2024 YILI MÜŞTEREK ODA TOPLANTISI ARTVİN TSO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
2024 YILI MÜŞTEREK ODA TOPLANTISI ARTVİN TSO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI