Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

CHP KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERHAN YILMAZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 24.01.2024
  • hopatso

CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Erhan Yılmaz ve İlçe Yönetimi odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersan Gedik, Selçuk Balkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Limoncu ve Meclis Üyesi Bülent Akçiçek ile bir araya geldi.

Başkan Demircioğlu oda bünyesince Hopa ve Kemalpaşa’da yürütülen projeler hakkında bilgilendirme yaparak TIR parkı ile ilgili çalışmaların önemli bir safhada olduğunu belirtti. Yeni ilçe olan Kemalpaşa’nın kamusal yatırımlara daha çok ihtiyacı olduğunu bu konuda oda olarak üzerlerine düşen kurumsal vazifelerin ne olursa olsun yerine getirileceğini ifade etti. Kemalpaşa’nın bir turizm kenti olması noktasında çalışmaların yürütülmesi gerektiğini ifade eden Başkan Demircioğlu yerel yönetimlerinde çalışmalarında bu konuya özellikle ayrıcalık göstermelerini ifade etti.

Başkan Adayı Yılmaz ön seçim süreciyle beraber yerel yönetime talip olduklarını, liyakat esaslı bir ekip kurarak imar ve yapılaşma ile ilgili faaliyetlerde bilim odaklı çalışmalar yapmak istediklerini ifade etti. Kemalpaşa’nın turizm merkezi haline geleceğini düşündüklerini belirten Başkan Adayı Yılmaz göreve gelinmesi halinde eksikleri gidererek Kemalpaşa’nın turizmin lokomotifi olmasını sağlamak istediklerini dile getirdi.

CHP KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERHAN YILMAZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ