Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA BELGESELİ HAZIRLANIYOR

  • 05.07.2013
  • hopatso
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Hopanın Tanıtımı için kolları sıvadı. Hapanın eksiklerinden biri olan tanıtım hizmeti,hem Ticari Hem Kültürel Hemde Turizim açısından çok önemlidir. Bu amçla Hopa Ticaret ve Sanayi odası Hopa Belediyesi ile birlikte Hopa Belgeseli yaptırıyor.

Ülkemizin en önemli televizyon yapımcısı ve yönetmenlerinden Refik PAK ile Anlaştı. Refik PAK'ın Hazırlayıp sunduğu Lokomotif Programında Hopa dahil Ülkemizin Tüm il ve ilçelerini tanıtan programlar yapmıştı. Bu konuda engin bilgi ve tecrübeye sahip Refik PAK iki Haftadır Hopada Hopa Belgeseli için çekimler yapıyor. Hopa da görsel materyal topluyor. Hopa'nın hemen heryerinden görüntü alıyor. Festival görüntülerini de kayıt eden Refik PAK. Pazartesi montaj için İstanbula gidecek.

Hopa Tanıtımı Konusunda eski ve yeni Bircok Görsel arşive sahip olan Levent YAZICI 'da Fotoğraf ve Video desteğinde bulundu. Ayrıca Eski Fotoğraf konusunda Hasan AZAKLI da destek verdi.

Hopa Ticaret Odası Yönetimi ve Hopa Belediyesi Bu hizmeti yaparak Hopa'nın daha da iyi tanıtılmasına katkıda bulunacaktır. Yapılan yatırımın Hopaya ekonomik ve turizim alanlarında katkı sağlayacağı kesin gözüyle bakılmaktadır.
HOPA BELGESELİ HAZIRLANIYOR