Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

SINIR KOMŞUMUZ GÜRCİSTAN'A DESTEK

  • 25.06.2015
  • hopatso

 Sınır komşumuz Gürcistan Cumhuriyeti geçtiğimiz günlerde büyük bir sel felaketi ile karşı karşıya kaldı ve can ve mal kayıplarına neden oldu. Sadece ekonomik alanda değil kültürel anlamda da birbirine sıkıca bağlı olan ülkelerimizde yaşanan bu tür felaketlere karşı ortak hareket edilmesi ve dayanışma sergilenmesi son derece önemlidir. Bu kapsamda T.C Tiflis Büyükelçisi Sayın Zeki Levent GÜMRÜKÇÜ önderliğinde başlatılan ve GÜRTİAD (Gürcü Türk İşadamları Derneği) tarafından da desteklenen yardım kampanyasına HOPA TSO duyarsız kalmadı.

Yaşanan can kayıplarından dolayı bir nebze olsun Gürcü kardeşlerimizin acısını paylaşabilmek ve yaralarının sarılmasına vesile olabilmek için başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Tiflis Büyükelçiliğimiz tarafından bildirilen T.C Ziraat Bankası hesabına 10.000,00.-TL HOPA TSO üyeleri adına yatırılarak kampanyaya destek verilmiştir.

 Sadece maddi değil aynı zamanda manevi olarak da yanında olduğumuz Gürcistan halkının bu felaketi en kısa sürede geride bırakabilmesi umuduyla HOPA TSO tüm desteğini ortaya koydu.

SINIR KOMŞUMUZ GÜRCİSTAN'A DESTEK