ÖZEL DOĞU KARADENİZ ENGELLİ BAKIM MERKEZİ ZİYARETİ

• 30.06.2015

HOPA Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Kurulu üyeleri eşleriyle birlikte Rize İlinde bulunan Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.  Meclis üyeleri önceden hazırladıkları kıyafet yardım paketlerini Bakım Merkezi yöneticilerine teslim ederek engelli vatandaşlarımıza bir nebze de olsa yardım eli uzattı.

Bakım Merkezi Müdürü ve çalışanlarıyla görüşülerek kurum hakkında bilgi alındı. 2010 yılında faaliyete başlayan, 168 kişilik kapasitesi olan merkezimizde şu anda 160 zihinsel, ruhsal ve bedensel hastamıza hizmet verilmekte. 83 çalışanın bulunduğu merkezimize Rize, Trabzon, Artvin ve Gümüşhane'den hastalar geliyor. Merkezde hemşire, psikolog ve sosyal hizmet uzmanı bulunmakta.

Hastalarla birlikte zaman geçirerek onlarla sohbet etme fırsatı bulan oda yöneticileri ve eşleri bir süreliğine de olsa engelli vatandaşlarımızın keyifli ve güzel bir zaman geçirmelerine vesile oldu.

ÖZEL DOĞU KARADENİZ ENGELLİ BAKIM MERKEZİ ZİYARETİ