Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

FIRINCILARIN SORUNLARI GÜNDEME ALINDI

  • 27.07.2015
  • hopatso

 

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile birlikte fırıncılar ile bir araya gelinerek önemli konularda değerlendirmelerde bulunuldu. Hopa TSO Meclis Başkanı Metin KARAMAN, Yönetim Kurulu Başkanı OSMAN AKYÜREK ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Osman KÜÇÜKALİ tarafından organize edilen toplantıya ilçemizde faaliyet gösteren fırıncılar davet edildi.

Toplantıda iki gündem maddesi üzerinde duruldu. İlk olarak ilçe fırıncıları arasında meydana gelen sorunlar değerlendirildi.  Konu ile ilgili söz alan Şinasi PAPİLA fırıncıların birbirlerine saygı çerçevesinde davranmaları gerektiğinin altını çizdi. HOPA TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK fırıncıların  birbirinin alanına girmeyerek ilişkilerini nezaket çerçevesinde gerçekleştirmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Bu konu ile ilgili daha önce de alınan kararlarda olduğu gibi fırıncıların birbirlerinin alanına girmemesi, birlik ve beraberliğin korunması, ilişkilerin nezaket çerçevesinde sürdürülmesi konusunda fikir birliği sağlandı.

İkinci olarak ekmek gramaj ve fiyatları gündeme geldi ve konu hakkında değerlendirmeler yapıldı. Fiyat konusunda hem fırıncıların hem de tüketicinin menfaatleri doğrultusunda bir ayarlama yapılması ve ilgili makama teklift sunulması konusunda fikir birliği sağlandı.

Bu konuda gerekli çalışmaların derhal başlatılarak sonuca varılması yönünde karar verilerek toplantı sonlandırıldı. 
 

 
FIRINCILARIN SORUNLARI GÜNDEME ALINDI