Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

ESNAF ODASI İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

  • 21.02.2014
  • hopatso

 

 
   Yönetim Kurulu başkanımız Osman AKYÜREK Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyelerine hoş geldiniz deyip yeni dönemlerinde başarılar diledi. Sonrasında ise Esnaf Odası yönetimi ayni nezaket çerçevesinde tebrikleri kabul ettiler.
 
   Osman bey İlçedeki sivil toplum örgütlerinin elele vermesi gerektiğine inandığını,özelliklede Ticaret Odası,Esnaf Odası ve Şöforler Odasının el ele vermesi halinde çok iyi şeyler yapılabileceği inancında olduğunu belirterek bu 3 kurumun Hopa için Oda değil Hopa’lı için gerektiğinde sığına bileceği liman olma özelliği taşımasi gerektiğini söyledi.Akabinde Osman Bey Odamızın çalışmaları ve gerçekleşmesine az bir süre kalan yeni hizmet binası projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
 
   Daha sonra sivil toplum örgütleri için ortak bir proje olması inancında  olduğunu belirttiği İNÖNÜ Caddesi yapılandırmasını anlatarak 2014 te bu projenin başlatılması gerektiğine inandığını söyledi.
 
   Daha sonra İNÖNÜ Caddesinin üstünün kapatılması halinde esnafın avantajı ve dez avantajı hakkında görüşler üzerinde duruldu.
 
   Daha sonra Hopalı esnafların birleşerek bir AVM yapılması halinde getirisi ve götürüsü üzerinde muzakereler yapılarak ziyaret sona erdi.