AKREDİTASYON SÜRECİ BAŞLADI

• 14.08.2015

Akredite Oda Sisteminin amacı Türk Oda/Borsa Sisteminin; Oda/Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır.

Bu kapsam ve doğrultuda HOPA Ticaret ve Sanayi Odası olarak Haziran 2015 te gerçekleştirilen Akredite Oda olma başvurumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından kabul edildiği 10.08.2015 tarih ve 15093 sayılı yazıları ile tarafımıza bildirilmiştir.

Daha kaliteli hizmet bakış açısıyla atılan adımlar sonucunda gelinen bu noktada Akredite Oda olma konusunda gerekli olan aktif çalışma süreçleri TOBB ve Odamız tarafından ortak yürütülerek süreç tamamlanacaktır.