Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HTSO BANKA KREDİLERİNİN ERTELENMESİNİ MASAYA YATIRDI

  • 01.09.2015
  • hopatso

 24 Ağustos 2015 tarihinde yaşadığımız acı felaketin yaralarının sarılması hususunda tüm çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. HOPA Ticaret ve Sanayi Odası kendi sınırları çerçevesinde birçok çalışmayı kendi bünyesinde yürütüyor.

İlgili kurum ve kuruluşlarla yazışmaları sürdürülen Kredilerin faizsiz bir şekilde ertelenmesi ve toparlanma amaçlı finansal destek sağlanması hususunda yürütülen çalışmalar süratle devam ediyor. Bu kapsamda İş Bankası Bölge Müdürü Tuncel Yüksel ÖZBAKIR ve KOBİ Kredileri Tahsis Bölümü Bölge Müdürü İbrahim ACAR ve Hopa Şube Müdürü odamızı ziyaret ettiler. Selden etkilenen bölgeleri ziyaret ettiklerini ve yaşanan felaketin boyutunu yerinde gözlemlediklerini ifade eden ÖZBAKIR, kredilerin faizsiz ertelenmesi konusunda kurumsal olarak çalışmalarına devam ettiklerini ifade ettiler.

Toplantıda söz alan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK yaşanan felakette mağdur olan vatandaşların banka borçlarının faizsiz ertelenmesinin, özellikle faiz konusunda desteğin çok önemli oluğunun altını çizdi.

Çalışmalarda ilçemizde bulunan Banka Şubeleri ile istişarenin devam edeceği ve konunun en kısa sürede çözüme kavuşturulması konusunda ortak çalışmanın sürmesi gerekliliğine vurgu yapılarak görüşme sona erdirildi.