Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

GÜRCİSTAN'DA YOL YARDIMI KONUSU MASAYA YATIRILDI

  • 15.09.2015
  • hopatso

 Gürcistan sınırları içerisinde nakliye firmalarımızın karşılaştıkları sorunlarla ilgili yol yardımı konusu masaya yatırıldı. Gürcistan’da 12 adet ofisi olan firma yetkilileri T.C Batum Başkonsolosluğu Gümrük Ataşesi Sayın Özay KUTLU ile birlikte odamızı ziyaret ederek yol yardımı konusundaki hizmetlerini ilçemiz nakliye sektörü temsilcilerine aktardılar.

Sektör temsilcilerine sundukları hizmetler hakkında bilgi veren firma yetkilileri sağlayacakları hizmetlerin kapsamı ve çerçevesi ile ilgili kısa bir sunum gerçekleştirdiler. Sunumun ardından geçilen soru-cevap kısmında nakliye sektörü temsilcilerimiz uygulamanın ne şekilde sağlanacağı ve abonelik için ne kadar bir fiyat belirlendiği gibi sorularını yetkililere aktardılar. Hizmetin henüz başladığı ve hizmet bedelinin talebe göre belirleneceğini aktaran firma yetkilileri projelerini sunarak nakliyecilerimizden geri dönüş almak ve o çerçevede bir kapsam belirlemek amacıyla ilçemizi ziyaret ettiklerinin altını çizdiler.

 

Çalışmaları hakkında detaylı bir taslak da sunan firma yetkilileri yapılan görüş alış verişine göre hizmetlerinin kapsam ve ücretini belirleme yoluna gideceklerini ifade ettiler. Daha sonra toplantı sona erdirildi.  

 
GÜRCİSTAN'DA YOL YARDIMI KONUSU MASAYA YATIRILDI