Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO BATİAD İLE İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR!

  • 28.09.2015
  • hopatso

 

Batum Türk İşadamları Derneği (BATİAD) ile Hopa Ticaret ve Sanayi Odası arasından ‘Memorandum’ (İş Birliği Sözleşmesi) imzalandı. Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve BATİAD Başkanı Halit TUZCUOĞLU Hopa’da bir araya gelerek iki şehir arasında iş birliğinin geliştirilmesi konusunda değerlendirmeler yapılarak 6 maddeden oluşan Memorandum hazırlandı ve 28 Eylül tarihinde tarafların imzaları ile yürürlüğe girdi.

 

İlişkilerin geliştirilmesi, fuar, sergi ve benzeri organizasyonlarda partnerlik, ekonomik ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi, sınır ticareti faaliyetlerinin artırtılması, sınırda oluşacak problemlerde dayanışmanın sağlanması ve turizm odaklı ortak faaliyetlerin gerçekleştirilmesi gibi konuları çevreleyen Memorandum sayesinde Hopa ve Batum arasında var olan ilişkilerin geliştirilmesi ve atılan imzalarla yeni köprülerin kurulması amaçlandı.

Yapılan görüşmelere Hopa İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Ali ÖZKAN ve Hopa Belediye Başkanı Nedim CİHAN da katılarak sürece destek sağladılar.
 

 
HOPA TSO BATİAD İLE İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR!
HOPA TSO BATİAD İLE İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR!
HOPA TSO BATİAD İLE İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR!