Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

OLAĞAN PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • 03.11.2015
  • hopatso

 

Kasım ayı personel olağan toplantısı Oda Genel Sekreteri Ali UZUN önderliğinde gerçekleştirildi. Geride bırakılan 1 aylık sürecin değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda geçiş belgesi dağıtım ofisi personelinin karşılaştığı sıkıntılar da gündeme alınarak değerlendirmeler yapıldı.

12 farklı ülke dozvalasının servis edildiği dağıtım ofisinde 2015 yılı boyunca bugüne kadar 53.000 geçiş belgesinin dağıtıldığı ve yaklaşık 13.000 belgenin de yılsonuna kadar dağıtılmasının planlandığı konusu toplantıda dile getirildi. Daha sonra 1 kasım seçimleri hakkında değerlendirmeler yapıldı ve sonuçların hayırlı olması temennisi ifade edildi.

Bir diğer gündem maddesi olan Yücel ALTUNKAYA’nın görev yeri değişikliği değerlendirildi. Yönetim Kurulunun daha önce almış olduğu karara istinaden Dağıtım Ofisinden alınarak Merkez ofiste görevlendirilmesine karar verildiği Genel Sekreter Ali UZUN tarafından sözlü olarak tebliğ edildi. Personelin dilek ve temennilerinin dinlendiği toplantı daha sonra sona erdirildi.  

OLAĞAN PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ