Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

3. MESLEK GRUBU SOHBET KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELDİ

  • 16.11.2015
  • hopatso

 

HOPA Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Grubu ile Pazar kahvaltısında bir araya geldi. Oda üyeleri ile gruplar halinde bir araya gelerek meslek gruplarının sorunlarını tespit etmek, oda olarak gerçekleştirilen veya başlatılan projeler hakkında grupları bilgilendirmek ve geri dönüşlerini almak amacı ile Oda Meclis Kurulu tarafından planlanan Meslek grubu kahvaltılarının 3.’sü  15.11.2015 Pazar günü gerçekleştirildi. Meslek grubu üyelerinin ve oda meclisinin katılımı ile gerçekleştirilen organizasyon Papila Otel’de gerçekleştirildi.


Oda yönetiminden meslek grubu temsilcilerinin önderlik ettiği organizasyonda kahvaltıların yapılmasının ardından 3. Meslek Grubu Temsilcilerinden Okan POYRAZ, Alişan Endere TOPLAOĞLU ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK birer konuşma gerçekleştirdiler. POYRAZ ve TOPALOÜLU konuşmalarında 3. Meslek grubu üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederken yapılan çalışmalar hakkında başlıklar halinde bilgiler paylaştılar. Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK konuşmasında üyelere katılımlarından dolayı teşekkür ederek başlarken, odanın başlatmış olduğu projelere değindi. Organize Sanayi Bölgesi, Kruvaziyer Turizmi ve İnönü Caddesi projeleri hakkında gelinen aşamalarla ilgili bilgiler verdi. Yapımı tamamlanmakta olan HOPATSO Yeni Hizmet Binası hakkında da binanın kullanımı ile ilgili planlardan bahseden AKYÜREK, bu bina ile odanın bir aşama daha kaydederek daha etkili bir oda haline geleceğini vurguladı. HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin ÖZER’de kısa bir konuşma gerçekleştirildi.

Daha sonra gerçekleştirilen soru cevap kısmında Sarp Sınır Kapısında yaşanan sorunlar dile getirilerek ciddi boyutlarda mağduriyetlerin meydana geldiğine vurgu yapıldı. Sorunun çözümü konusunda ilgili tüm yetkililerle iletişime geçildiğini dile getiren AKYÜREK, meselenin yakından takip edildiğini bildirdi. Soru cevap kısmının ardından sohbet kahvaltısı sona erdi.