Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO BORÇKA İLE DAYANIŞMA İÇİNDE

  • 20.10.2015
  • hopatso

 

 Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Borçka’da yaşanan sel felaketine yardım elini uzattı. 3 can kaybının yaşandığı sel felaketinde ciddi boyutta ekonomik hasar meydana gelmişti. Komşu ilçe olan Borçka’ya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası kendi bünyesinde başlatmış olduğu kıyafet yardımları çerçevesinde toplam 18 kolilik kıyafet yardımını yetkililere teslim etti.

Hopa ve Kemalpaşa esnafının yaptığı yardımları toplayarak Borçka’ya ulaştıran Hopa TSO Yöneticileri, Borçka’da görevli yetkililere yardımları ulaştırarak komşu ilçemizle dayanışma içinde olduğu mesajını verdi. Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü AYDEMİR, Meclis Üyesi Bülent BAYRAK ve Oda Genel Sekreteri Ali UZUN’ dan oluşan yardım heyeti Borçkalı yetkililere yardım kolilerini Borçka Acarlar Meslek Yüksek Okulu’nda teslim etti.
 

Borçka Kaymakamı Sayın Ertuğrul ÖRNEK, Borçka Belediye Başkanı Sayın Aslan ATAN, Borçka Acarlar MYO Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Muhammed ARDIÇ, Borçka TSO Yönetim Kurulu Başkanı Eşref MERTTÜRK tarafından kabul edilen yardım kolilerinin tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ivedilikle ulaştırılacağı bilgisi verildi.

HOPA TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ‘bunun nasıl bir acı olduğunu çok kısa bir süre önce tecrübe ettiklerini ve bu sıkıntılı günlerde Borçka’nın her zaman yanında olacaklarının altını çizdi ve geçmiş olsun dileklerini yetkililere iletti.  
 

 
HOPA TSO BORÇKA İLE DAYANIŞMA İÇİNDE
HOPA TSO BORÇKA İLE DAYANIŞMA İÇİNDE