Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

KARDEŞ ODA MENEMEN TİCARET ODASI HOPA ZİYARETİNDE

  • 23.11.2015
  • hopatso

 5.10.2014 Tarihinde imzalanan ‘Kardeş Oda Protokolü’ ile sıkı ilişkilerin geliştirildiği Menemen Ticaret Odası hafta sonu İlçemizi ziyaret etti. HOPA TSO Yönetimi tarafından misafir edilen heyet ilk olarak Hopa TSO Yeni Hizmet Binası İnşaatını inceleme fırsatı buldular. Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurlu Başkanı Sayın Yılmaz GÜRAL önderliğindeki heyette, Türkiye Ekmek Sanayi İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Sayın Birol YILMAZ, Menemen Ticaret Odası 1. Meslek Komitesi (Tarım, Hayvancılık ve Gıda Meslek Grubu) Başkanı Sayın Ayla MURATOĞLU ve Eşi Sayın Mete MURATOĞLU, İzmir Yaşar Grup Renault İşletme Müdürü Sayın Mustafa DURAN, Menemen Ticaret Odası 1. Meslek Grubu üyeleri Sayın Akif ÇINAR, Recep FEYAT, Mahmut YILDIZ ve Yakut TAYARER ve 4. Meslek Komitesi Üyesi Sayın Melike ŞEKER yer aldılar. Yapımı süratle devam eden HOPA TSO Yeni hizmet binasının yerinde görme fırsatı bulan ziyaret heyeti binanın Oda adına hayırlı olması yönündeki dileklerini ilettiler.

 

Hopa TSO Meclis Başkanı Sayın Metin KARAMAN, Yönetim Kurlu Başkanı Sayın Osman AKYÜREK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Okan POYRAZ, Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Hasan DURMUŞ ve Şükrü AYDEMİR, Meclis Üyesi Reşat AYDIN ve Oda Genel Sekreteri Sayın Ali UZUN tarafından karşılanan misafir heyetle sohbet yemeği gerçekleştirildi. Katılımcıların kendilerini tanıttığı sohbet yemeğinde Menemen Ticaret Odası Başkanı Sayın GÜRAL daha öncede Hopa’da bulunduğunu ve ikinci kere Hopa’ya gelmenin ‘son derece mutluluk verici olduğunu’ ifade etti.
 

Yemekte gerçekleştirilen sohbette iki kardeş odanın birbirine her alanda destek olacağının vurgusu yapıldı. HTSO Başkanı Sayın AKYÜREK, Yılmaz Başkana ve diğer katılımcılara kendilerini Hopa’da ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederken, Menemen Ticaret Odası ile geliştirilen iyi ilişkilerin başarı çıtasının yukarılara taşınmasında önemli bir yeri olacağına ve karşılıklı desteğin son derece önemli olduğuna vurgu yaptı. Bu ilişkilerin iki bölge arasında geliştirilecek ekonomik ortaklıkların öncüsü olacağına dikkat çekildi.
 

Plaket ve karşılıklı hediye sunumlarının gerçekleştirildi görüşmede iki Oda Başkanı yöneticilik ve diğer alanlarda birlerine başarılar dilediler ve topluca çektirilen fotoğrafın ardından ziyaret sona erdi.  
 

 
KARDEŞ ODA MENEMEN TİCARET ODASI HOPA ZİYARETİNDE
KARDEŞ ODA MENEMEN TİCARET ODASI HOPA ZİYARETİNDE
KARDEŞ ODA MENEMEN TİCARET ODASI HOPA ZİYARETİNDE