Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

KOSGEB EĞİTİMLERİ BAŞLADI

  • 26.11.2015
  • hopatso

 

HOPA Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB tarafından organize edilen ve KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinde 2. Dönem başladı. Daha önce 2015 yılının ilk 3 ayında toplam 60 kişiye kazandırılan Girişimcilik sertifikası eğitimlerinin 2. Si 23 Kasım Pazartesi günü start verilen 1. Sınıf eğitimleri ile başladı.

 

Yoğun bir talebin olduğu KOSGEB UGE Kurslarına katılmaya hak kazanan 85 kişinin ilk 30 kişilik grubunda bulunan katılımcılar Zuhal Tuğçe Dağ tarafından verilen kurslara katıldılar. Eğitimin devam ettiği sınıf KOSGEB ARTVİN Müdürü Sayın Cemil BAHÇE tarafından ziyaret edildi. Hopa TSO Oda Genel Sekreteri Ali UZUN ile birlikte eğitimleri yerinde denetleme fırsatı bulan Sayın BAHÇE, bu programların amacı ekonomiye daha fazla vatandaşın katılması ve girişimci niteliğinin kazandırılması olduğunu ifade etti. KOSGEB tarafından sunulan birçok hibe ve kredi programının olduğunu geliştirilecek projelerin kurum olarak desteklenmesi için ellerinden gelen çabayı sergilediklerini söyleyen Cemil BAHÇE, kursiyerlere başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı. 
 

Toplamda 3 sınıf olarak planlanan UGE Programlarının her sınıfı dokuz (9) gün sürmekte olup programa eksiksiz katılım sağlayan kursiyerlerin Girişimci Sertifikaları programların tamamlanmasının ardından HOPA TSO öncülüğünde gerçekleştirilecek olan Sertifika töreni ile teslim edilecek. 
 

 

KOSGEB EĞİTİMLERİ BAŞLADI
KOSGEB EĞİTİMLERİ BAŞLADI
KOSGEB EĞİTİMLERİ BAŞLADI