TOBB GENEL KURULU KOMİSYON VE KURULLARI MÜŞTEREK TOPLANTISI YAPILDI

• 02.12.2015

HOPA Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurul Komisyon ve Kurulları Müşterek toplantısına katıldı. 30 Kasım 2 tarihleri arasında TOBB Merkezinde gerçekleştirilen Komisyonlar toplantısına katılan Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK Vergi Komisyonu toplantısına katıldı.

01.12.2015 Salı günü gerçekleştirilen toplantıya TOBB Başkanı Sayın M. Rirfat HİSARCIKLIOĞLU katılarak değerlendirmelerde bulundu. TOBB’un artık model alan değil, kendisi model olan bir kurum haline geldiğini ifade eden Hisarcıklıoğlu iş dünyasının gündemindeki konular üzerinde değerlendirmelerde bulundu.​

Kasım ayı içerisinde Fransa’dan Legion d’honneur nişanı almasının bütün camia için gurur verici bir gelişme olduğunu anlatan Hisarcıklıoğlu, Eurochambres Daimi Başkan Vekilliğine getirilmelerinin de birlik ve beraberliğin başarısı olduğunu söyledi.

13-16 Kasım’da B20 Antalya zirvesini gerçekleştirdiklerini belirten Hisarcıklıoğlu, “Gerçekten başarılı bir zirve geçirdik. Yorucu 1 yıl geçirdik. Sadece B20 için 190 bin km yol yaptık. 90 gece evimizde uyumadık. Tüm dünya iş aleminin mutabık kaldığı 19 öneri hazırladık. G20 Bildirisinde, bunların pek çoğunun yer almış olmasından dolayı da mutluyuz” dedi.

TOBB GENEL KURULU KOMİSYON VE KURULLARI MÜŞTEREK TOPLANTISI YAPILDI