750 ÖĞRENCİYE KIYAFET YARDIMI YAPILDI

• 14.12.2015

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza gönderilene 30.000.-TL eğitim yardımları ilçemizdeki 13 İlk ve Orta Dereceli Okullarda ayakkabı ve kıyafet ihtiyacı bulunan toplam 750 öğrencimize ulaştırıldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK yaptığı açıklamada; Oda olarak ilçemizin ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak her türlü girişimin içerisinde yer almaktayız. Sosyal sorumluluk gereği kurum olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım etmeyi her yıl geleneksel hale getirdik. Bu yıl da 750 öğrenciye yardımda bulunduk. Odamızın imkânları dâhilinde, okul müdürleri ile yaptığımız çalışmalar sonucu belirlenen öğrencilere ihtiyaçlarına göre ayakkabı ve kıyafetlerini ulaştırdık. Oda olarak eğitimin her dalında desteğimiz devam edecektir dedi.