Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

ODA BAŞKANIMIZ TRABZON VERGİ REKORTMENLERİ PLAKET TÖRENİNE KATILDI

  • 28.12.2015
  • hopatso

 

Trabzon TSO 131’inci yılı Ekonominin Yıldızları Plaket töreni 26.12.2015 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve birçok önemli ismin katıldığı organizasyona Hopa Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanımız Osman AKYÜREK katıldılar.

TOBB Başkanı Sayın HİSARCIKLIOĞLU yaptığı konuşmada ‘İşçimiz bin 300 lira asgari ücret alsın, helali hoş olsun. Eğer bütün yükü biz çekersek 26 milyon lira yük geliyor. Türkiye’nin tamamı neredeyse Kobilerden oluşuyor. Bende Kayserililik var, gelin Sayın Bakanım bu yükün yarısı sizden yarısı bizden olsun. Yoksa yatırımcı bulamayacağız. Ekonomiye odaklanmanın yolu yatırımdan geçer. Ben ülkemin geleceğinden umutluyum. Bize Allah petrol, doğal gaz vermemiş, iyi ki vermemiş. Çünkü bizde müthiş girişimcilik ruhu var. Girmediğimiz ülke yok. Bunu bu ülke hak ediyor” dedi.

Daha sonra konuşan Bakan SOYLU ‘Türkiye büyük reformların ülkesi oldu, hayal eden, ufuk geliştiren bir ülke oldu. Biz bu geminin içindeyiz ve bu geminin rotası ileriye gitmektir. 64’üncü hükümet Türkiye’nin önünün açılması demektir. Ülkemiz, 14 yılda yapılmış reformlara ek yeni reformlar ortaya koyan adımlar atacaktır’ dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Soylu ile Hisarcıklıoğlu ve diğer katılımcılar vergi sıralamasında dereceye giren üyelere plaketlerini verdi.

ODA BAŞKANIMIZ TRABZON VERGİ REKORTMENLERİ PLAKET TÖRENİNE KATILDI