Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

4. MESLEK GRUBU KAHVALTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • 17.01.2016
  • hopatso

 

HOPA Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Grubu ile Pazar kahvaltısında bir araya geldi. Oda üyeleri ile gruplar halinde bir araya gelerek meslek gruplarının sorunlarını tespit etmek, Oda olarak gerçekleştirilen veya başlatılan projeler hakkında grupları bilgilendirmek ve geri dönüşlerini almak amacı ile Oda Meclis Kurulu tarafından planlanan Meslek grubu kahvaltılarının 4.’sü  17.01.2016 Pazar günü gerçekleştirildi.

 

Oda yönetiminden meslek grubu temsilcilerinin önderlik ettiği organizasyonda kahvaltıların yapılmasının ardından 4. Meslek Grubu temsilcilerinden Kemal GAZİOĞLU ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK birer konuşma gerçekleştirdiler. Kemal GAİOĞLU konuşmasında 4. Meslek grubu üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederken ekonomik alanda gözlem ve tespitlerini dile getirdi. Yaşanan krizin 2008 gerçekleşen Global krizin etkileri ve son dönemdeki komşularımızla yaşadığımız sıkıntılardan kaynaklandığını ifade etti. 


Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK konuşmasında üyelere katılımlarından dolayı teşekkür ederek başlarken, odanın başlatmış olduğu projelere değindi. Organize Sanayi Bölgesi hususunda gelinen süreç ve karşılaşılan zorluklar hakkında bilgilerini paylaştı. Yapımı devam eden HOPATSO Yeni Hizmet Binası hakkında da binanın kullanımı ile ilgili planlardan bahseden AKYÜREK, bu bina ile odanın bir aşama daha kaydederek daha etkili bir oda haline geleceğini vurguladı.
 

Daha sonra gerçekleştirilen soru cevap kısmında komşu ilçemiz Arhavi ile olan sıkıntılar dile getirildi ve AKYÜREK, meselenin yakından takip edildiğini yaşanan sorunların diyalog yoluyla aşılması gerektiğini ifade ett.. Soru cevap kısmının ardından sohbet kahvaltısı sona erdi. 
 

4. MESLEK GRUBU KAHVALTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ