GTİ SARP MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 17.02.2016

Gümrük ve Turizm İşletmeleri Sarp İşletme Müdürülüğü görevine yeni atanan Sayın Ali DURMUŞ odamızı ziyaret etti. Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Osman AKYÜREK, Başkan vekili Okan Poyraz, Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü AYDEMİR ve Meclis Üyesi Gökhan BIYIKLI tarafından Başkanımızın makamında karşılanan Ali DURMUŞ, ziyaretinin hem nezaket hem de ilçenin önemli kuruluşlarından olan Hopa TSO ile iyi ilişkiler geliştirme amacı taşıdığını söyledi.

Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Yön. Krl. Bşk. Osman AKYÜREK, Sarp Gümrüğünün Hopa TSO adına ne denli önemli olduğunun, orada yaşanan sorunların el birliğiyle çözümlenmesi gerektiğinin altını çizdi. Son dönemlerde Gümrük kapısında yaşanan gelişmeler hakkında sohbetin gerçekleştiği ziyarette Sayın DURMUŞ'A ziyaretlerinin anısına plaket sunumu gerçekleştirildi. Aynı şekilde Sayın DURMUŞ da üzerinde Başkanımızın adının yazıldığı özel bir plaket takdim etti. Daha sonra toplantı sona erdirildi.