HOPA DEĞERLERİYLE YAŞIYOR PROJESİ KAPSAMINDA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜLÜĞÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 03.03.2016

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cafer DÖNE ve Şube Müdürü Sayın Sezai AYDIN Odamızı ziyaret ettiler. Ziyaretçilerimiz Yönetim Kurulu Başkanımız Osman AKYÜREK ve Meclis Üyemiz Gökhan BIYIKLI tarafından Başkanlık makamında ağırlandılar. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Hopa Değerleri İle Yaşıyor” adlı proje kapsamında gerçekleştirilen ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Yönetim Kurulu Başkanımıza Proje kapsamında verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu ve proje için bastırılan Hopa Değerleri ile Yaşıyor tişörtlerinden hediye ettiler. Başkanımız da kendilerine bu projeden dolayı teşekkür ederek çok kıymetli bir çalışma olduğunun altını çizdi. Projeye Hopa TSO olarak desteklerinin devam edeceğini söyleyen AKYÜREK, ziyaretlerinden dolayı İlçe İlçe Milli Eğitim Müdürüne ve Şube Müdürüne teşekkürlerini sundu ve ziyaret sona erdi.