1. ULUSLARARASI B2B İLETİŞİM FUARI 'BREST 2016'

• 18.03.2016

İlgi: TOBB'nin 17.03.2016 tarihli ve 5667 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda; 1. Uluslararası B2B İletişim Fuarı "Brest 2016"'nın 21-22 Nisan 2016 tarihlerinde Brest Bölgesel İdari Komitesi ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası'nın Brest Şubesi iş birliğinde Belarus'un Brest şehrinde düzenleneceği bildirilmiştir.

Fuarın amacının; bölgeler arası iş birliğini güçlendirmek, yeni pazarlar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak ve yabancı yatırım çekilmesinde iş birliği yapmak olduğu belirtilmiştir. Ayrıca fuar çerçevesinde gerçekleşecek olan sergide ise Brest ve diğer Belarus bölgelerinde yatırım imkanlarının anlatılacağı ve katılımcılara da kendi ülkelerini tanıtma fırsatının tanınacağı bildirilmiştir.

Söz konusu Fuar ile ilgili detaylı bilgi için, Belarus Ticaret ve Sanayi Odası Brest Şubesi Yurtdışı Ekonomik İşbirliği Departmanı ile irtibata geçilmesi gerekmektedir. Birliğimiz web sitesinde (www.tobb.org.tr) Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Belarus bölümünde Fuar ile ilgili detaylı döküman yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.

1. ULUSLARARASI B2B İLETİŞİM FUARI 'BREST 2016'