Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

SANATÇI GÜLBEN ERGEN DERNEĞİNİN 32. OKULUNU KEMALPAŞA'DA AÇTI

  • 30.03.2016
  • hopatso

 

Ünlü sanatçı Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 32. Anaokulu ’nu Artvin’in Hopa ilçesi Kemalpaşa Beldesi’nde açtı. 
Kemalpaşa Beldesi’nde düzenlenen açılış töreni yoğun yağmur nedeni ile geç başladı. Yağmur nedeni ile Gülben Ergen de törene geç katıldı. 


Açılışa Artvin Valisi Kemal CİRİT, Hopa İlçe Kaymakamı Mehmet Ali ÖZKAN, Sarp Mülki İdare Amiri Mehmet Ali ÖZTÜRK, Hopa Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Osman AKYÜREK, diğer STK yöneticileri ve Siyasi Parti temsilcileri katıldılar. Törenden Dernek Başkanı Gülben Ergen bir konuşma yaparak, “Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak, Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyulan bölgelerine anaokulları açmaya devam ediyoruz. Karadeniz sahilindeki son ilçemiz olan Hopa, en çok önem verdiğimiz bölgeler arasında yer alıyordu. Bu nedenle 32. anaokulumuzu Hopa’da açtığımız ve bugün sizlerle bir arada olduğum çok mutluyum. Hopa’dan sonra da eğitim yolculuğumuza devam edeceğiz. 81 ilde anaokulları açmak ve çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Okulumuzu Hopalı annelere emanet ediyorum. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.


Artvin Valisi Kemal Cirit de, eğitime katkılarından dolayı Ergen’e teşekkür plaket takdim etti. Ardından anaokulunun açılış kurdelesi kesildi. Ergen’i sevgi ve coşku ile aralarına alan öğrenciler onunla hatıra fotoğrafı çektirdi. Okula giren Ergen, okul öncesi eğitim çağındaki minikler ile sohbetler etti, miniklerin hazırladığı gösteriyi izledi. Bu sırada HTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK de Gülben ERGEN’ e küçük bir hediye takdim etti. 
 

SANATÇI GÜLBEN ERGEN DERNEĞİNİN 32. OKULUNU KEMALPAŞA'DA AÇTI
SANATÇI GÜLBEN ERGEN DERNEĞİNİN 32. OKULUNU KEMALPAŞA'DA AÇTI
SANATÇI GÜLBEN ERGEN DERNEĞİNİN 32. OKULUNU KEMALPAŞA'DA AÇTI