ESNAFINA SAHİP ÇIK

• 31.03.2016

Yerel esnafımızın uluslararası marketler zinciri karşısında yaşadıkları mağduriyete bir son verilmesi için Hopa Ticaret ve Sanayi Odası İle Hopa Esnafa ve Sanatkârlar Odası başlattıkları ‘Esnafına Sahip Çık’ kampanyası çalışmalarını hızla devam ettiriyor. 21 Mart tarihinde Hopa Belediyesi toplantı salonunda resmi erkanın katılımıyla gerçekleştirilen toplantının ardından kurumsal yazışmalar yapılmış ve kampanyanın ikinci aşamasına geçilerek halkımızda farkındalık yaratılması için çalışmalar başlatılmıştı. Bu kapsamda Hopa TSO ile Esnaf ve sanatkârlar Odası hazırlattıkları el ilanlarını ilçe esnafını dolaşarak dağıttı.

Halkımızın alış verişte market zincirleri yerine yerel esnafı tercih etmesi vurgusuyla başlatılan kampanya kapsamında 5.000 adet el ilanı Hopa ve Kemalpaşa’da mahalle mahalle dağıttırıldı ve hazırlanan afişler ilçenin farklı köşelerine asıldı.  Hopa TSO Başkanı Osman AKYÜREK Oda Meclis toplantı salonunda esnafla bir araya gelerek ‘halkımızın bu konuda duyarlı olması gerektiğini ifade etti ve farkındalık yaratılması için hep birlikte el ilanı, billboard ve afişler yardımıyla sürecin olumlu sonuçlanması için çalışmaların sürdürüleceğini’ ifade etti.

ESNAFINA SAHİP ÇIK