ÜNİVERSİTEMİZİN LOJİSTİK BÖLÜMÜ 'LOJİSTİK KONFERANSI' İÇİN İŞBİRLİĞİ TALEBİNDE BULUNDU

• 01.04.2016

Artvin Çoruh Üniversitesi Hopa Meslek Yüksek Okulu Lojistik Bölümünde ziyaretçilerimiz vardı. Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi İlhan ÇİÇEK, İnsan Kaynaklarından Duygu KÂHYA ve Bölüm Öğrencilerinden Ezel Tufan İLDEŞ, Mert ÇAKIN, Yunus Emre Çalık Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Osman AKYÜREK ile görüştüler. Üniversite bünyesinde düzenlenecek olan Lojistik konferansı kapsamında Hopa TSO ve Üniversitenin işbirliği yapması konusu değerlendirildi. Konferans konusunda destek talebinde bulunan ziyaretçilerimize Başkanımız AKYÜREK ilçemizin bir lojistik üssü olduğunu ve Üniversitenin bu bölümünde yetişecek kalifiye personeline ilçe olarak da ihtiyaç duyduğumuzu ifade etti. Bu kapsamda düzenlenecek olan Lojistik Konferansının önemine dikkat çekerek ellerinden gelen desteği sunacaklarını söyledi.
Kabullerinden dolayı Başkana teşekkür eden ziyaretçilerimiz odamızdan ayrılarak ziyaretlerini sonlandırdı.