HOPA OSB KONUSUNDAKİ ISRARINI SÜRDÜRÜYOR

• 28.04.2016

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesinin Hopa’da kurulması için çalışmalarını devam ettiriyor. Daha önce yapılan çalışmalar sonucunda Hopa / Kemalpaşa’da bulunan yaklaşık 361 dönümlük arazi konusunda yaşanan gelişmelerin ardından Hopa heyeti Ankara’ya çıkarma yaptı. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman AKYÜREK, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ve AK Parti İlçe Başkanı İlyas GÜVEN’ den oluşan heyet 28.04.2016 Perşembe günü T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri IŞIK’ ı makamında ziyaret ettiler.  Yapılan görüşmeye Ak Parti Artvin Milletvekili Sayın İsrafil KIŞLA ve Bakanlık Müsteşar Yardımcısı da katıldılar.

Hopa İlçesinin OSB kurulması için doğu yer olduğunu anlatmak üzere sayın Bakan ile görüşen heyetimiz gerekçeleri hakkında brifing verdiler. Gerçekleştirilen görüşme son derece olumlu geçerken zemin etüdünün ve kroki çalışmalarının yeniden yapılarak çalışmaların yeniden başlatılması kararlaştırıldı. Artvin’de kurulacak OSB konusu ile yakından ilgilenen Sayın Bakanımız Fikri IŞIK’ a Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak teşekkür ederiz.

HOPA OSB KONUSUNDAKİ ISRARINI SÜRDÜRÜYOR